logo bredeselectie

De besturen van de Federatie willen meer samenwerken op het gebied van personeelsbeleid en elkaar versterken bij het ontwikkelen van een integrale aanpak.

  1. De Federatie openbaar onderwijs Amsterdam wil een aantrekkelijke moderne werkgever zijn, die wil aansluiten bij de behoeften van de werknemer die zich als professional optimaal wil ontwikkelen en zijn competenties en expertise breed wil inzetten voor kwalitatief goed onderwijs.
  2. Vanuit goed werkgeverschap werkt de Federatie aan de voorwaarde om werknemers de kans de bieden de regie te nemen over de eigen loopbaan, binnen het onderwijs of daar buiten.
  3. De Federatie wil investeren in passend en goed ARBO beleid, voor werknemers die vitaal, gezond en gelukkig zijn in hun werk.

 

De eerste stap in deze ontwikkeling is het inrichten van de vervangingspool DE BREDE SELECTIE, voor korte en lange vervangingen:

 

Invulling van vervanging met ingang 1-8-2015:

Voor het invullen van de vervanging is de wens ontstaan om de bestaande werkwijze te kantelen naar een meer vraaggestuurde werkwijze die aansluit bij de wens van de scholen om een meer flexibele invulling van de vervanging mogelijk te maken. De besturen van de Federatie hebben een nieuwe werkwijze voor de lange en de korte vervangingen ontwikkeld. Met ingang van 1-8-2015 gaan alle vervangingen via DE BREDE SELECTIE.

 

Vulling van de vervangingspool van DE BREDE SELECTIE:

DE BREDE SELECTIE wordt als eerste gevuld met personeel dat in vaste dienst is bij de besturen van de Federatie, het doel is om 70 fte personeel met een bast dienstverband voor vervanging in te zetten. Als tweede wordt gekeken naar personeel in tijdelijke dienst dat wordt voorgedragen door de directeuren van de scholen. En als laatste is er plek voor 200 fte aan losse oproepkrachten. Daarvoor kunnen leraren, onderwijsassistenten en leraar ondersteuners voor het basisonderwijs en het speciaal (basis)onderwijs zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij DE BREDE SELECTIE komen ook vragen van scholen binnen voor andere functies, het gaat dan o.a. om: leraren bewegingsonderwijs, intern begeleiders, directeuren en conciƫrges. Ook voor deze functies en andere functies kunnen kandidaten zich aanmelden bij DE BREDE SELECTIE via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voor meer informatie:

Eric Molenveld 020-8203470 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Additional information